Door de uitvoering van projecten spelen we in op actuele thema's

Door de uitvoering van projecten spelen we in op actuele thema's

Netwerkbijeenkomsten

Op deze pagina kunt u terugblikken naar onze eerdere netwerkbijeenkomsten. U kunt er niet alleen lezen welke sprekers er waren en waarover zij kwamen spreken, maar bijvoorbeeld ook foto's bekijken of documenten downloaden. Zoals de handouts van presentaties of brochures. 

  • Netwerkbijeenkomst bij Zeeland Refinery 9 mei 2019
    Op 9 mei 2019 vond er vanuit de campagne 'Diversiteit loont!' opnieuw een netwerkbijeenkomst plaats, ditmaal met het thema: ‘Diversiteitsbeleid binnen techniek en industrie – over nut en noodzaak van een divers personeelsbestand.’  Zeeland Refinery, een groot bedrijf in het bewerken van ruwe aardolie, was de host voor deze bijeenkomst.

  • Netwerkbijeenkomst bij Roompot Vakanties 12 april 2018
    Tijdens de tweede netwerkbijeenkomst van de campagne 'Diversiteit loont!' tekenden de twee grote Zeeuwse bedrijven het Charter Diversiteit. De bijeenkomst werd gehost door Roompot Vakanties in Kamperland. Roompot opende haar deuren en gaf een kijkje in de keuken. Wist u bijvoorbeeld dat er ruim 3.000 medewerkers bij Roompot werken? En dat het eerste park in 1965 in Kamperland werd geopend? Op diezelfde plek staat nu nog steeds het hoofdkantoor.
Contactpersonen

Stefano Frans

Beleidsadviseur en projectleider Diversiteit Loont!
Stefano