Contact header

Er is nooit een goed excuus om discriminatie niet te melden

Privacy Verklaring

We doen er op de website alles aan om uw persoonsgegevens privé te houden. Uw gegevens worden daarom door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden we ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De gegevens die we van u vragen, zijn bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Welke gegevens we verwerken, voor welke doeleinden we dit doen en wat uw rechten zijn leest u hieronder.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17 september 2019.

Gebruik van persoonsgegevens

Door gebruik te maken van deze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen ook persoonsgegevens zijn. We bewaren uitsluitend persoonsgegevens die door u worden opgegeven met de intentie dat deze aan ons worden verstrekt om te verwerken voor de gevraagde dienst. 

Bezoeken van de website

Wanneer u onze website bezoekt, worden er cookies geplaatst. Hiermee volgen wij uw gedrag op onze website, maar uw gegevens worden anoniem verwerkt. Met deze informatie kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, maken we onze website gebruiksvriendelijker en analyseren we belangrijke zoektermen. Wilt u meer weten over cookies of uw instellingen aanpassen? Bekijk dan ons cookiebeleid. 

Beveiliging

Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verzonden en de verbinding privé is. De website is gebouwd op het CMS Drupal. Wanneer u uw persoonsgegevens invult bij een formulier op onze website, worden deze opgeslagen in de database van het CMS. Onze organisatie en de ontwikkelaars van de website kunnen deze gegevens inzien. 

Contactformulier

Wanneer u ons contactformulier invult, ons een e-mail stuurt of discriminatie meldt, dan worden uw gegevens opgeslagen zolang nodig is voor de afhandeling en beantwoording van de inhoud. Er wordt in het formulier alleen gevraagd om de gegevens die nodig zijn om u van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en inhoudelijk bericht.

Solliciteren

Wanneer u ons sollicitatieformulier invult of ons een e-mail stuurt over een vacature of open sollicitatie, dan worden uw gegevens opgeslagen zolang nodig is voor het sollicitatieproces. De gegevens die wij van u vragen zijn noodzakelijk om de afweging te maken of u voor ons de geschikte kandidaat bent. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, curriculum vitae en inhoudelijk bericht.

Wijzigingen in de privacyverklaring

Wij behouden ons het recht om aanpassingen te maken in deze privacyverklaring. Raadpleeg deze privacyverklaring regelmatig als u van deze wijzigingen op de hoogte wilt zijn.

Inzage en wijzigen van uw persoonsgegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of als u uw persoonsgegevens wilt inzien en/of wijzigen (of verwijdering hiervan), kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wilt u een klacht indienen? U kunt daarvoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens

Anti Discriminatie Bureau Zeeland
Stationspark 29C
4462 DZ Goes
info@adbzeeland.nl
0113 - 397171

Wat kan ik zelf doen tegen discriminatie?

Aanspreken icon

Aanspreken

Spreek degene die u of iemand anders discrimineert aan en vraag waarom hij/zij dit doet. Ga de dialoog aan!

Informeren icon

Informeren

Discriminatie komt vaak voort uit angst en onwetendheid. Probeer jezelf en anderen te informeren over dit onderwerp.

Melden

Discriminatie is niet toegestaan! Word jij of iemand in je omgeving gediscrimineerd? Meld het direct via onze website!

Meld discriminatie