Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil

Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil

Vacature: Preventiemedewerker (24 uur)

Sollicitatiegesprek

Vacature: Preventiemedewerker ADB Zeeland (24 uur)

Anti Discriminatie Bureau Zeeland (ADB Zeeland) is werkzaam voor alle Zeeuwse gemeenten. ADB Zeeland zet zich in om discriminatie te voorkomen, te signaleren en te bestrijden. Alle inwoners van Zeeland kunnen bij ADB Zeeland terecht voor het indienen van een klacht. Daarnaast houdt ADB Zeeland zich bezig met beleidsadvies, projecten en preventie.

Wat ga je doen?

Als preventiemedewerker houd jij je bezig met alle onderwijsactiviteiten en projecten van onze organisatie. Je verzorgt de gastlessen, workshops, voorlichtingen en webinars en je houdt je daarnaast ook bezig met de ontwikkeling van nieuw materiaal. Deze activiteiten kunnen plaatsvinden op alle niveaus van het onderwijs en ook professionals worden regelmatig bezocht. Daarnaast word je ook ingezet om te ondersteunen in projecten op het gebied van antidiscriminatie, diversiteit en inclusie.

Wat vragen we?

• Een enthousiaste collega met een passend HBO werk- en denkniveau;

• Kennis van huidige maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusie;

• In staat zijn om projecten op te starten, initiatief te nemen en op organisaties af te stappen;

• Affiniteit met onderwijs en het werken met groepen;

• Een zelfstandig, betrouwbaar, daadkrachtig en flexibel persoon;

• Met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen.

Jij doet het.

Je bent in staat om een aansprekend, aantrekkelijk en uitdagend trainingspakket samen te stellen wat de verschillende doelgroepen op scholen en in bedrijven aan het denken zet. Daarnaast weet je ook zelf op enthousiaste en stimulerende wijze de “lesstof” te brengen en weet je je publiek te raken. Daarnaast heb je ook een actieve inbreng in de algemene gang van zaken bij ADB Zeeland en de projecten die door ADB Zeeland worden uitgevoerd en ondersteund.

Met ons.

Formeel is je werkgever het SWVO. Het SWVO faciliteert de Oosterschelderegio gemeenten bij gemeenschappelijke taken zoals bijvoorbeeld Wmo, leerlingenvervoer en maatschappelijke opvang. Operationeel val je onder het College Zorg en Welzijn. Het CZW Bureau voert namens het College Zorg en Welzijn (CZW) gezamenlijke beleidstaken uit voor alle Zeeuwse gemeenten op het terrein van: bestuurlijk overleg gemeenten en Provincie via College Zorg en Welzijn (CZW); Maatschappelijke Opvang; Vrouwenopvang; project Jeugd en Alcohol; Huiselijk Geweld; Anti Discriminatie Voorziening; en Mantelzorgondersteuning. Het CZW Bureau is organisatorisch ondergebracht bij het SWVO. Het SWVO is een Gemeenschappelijke Regeling tussen de gemeenten in de Oosterschelderegio.

Voor jou.

Als je bij het SWVO/ CZW Bureau werkt, weet je zeker dat je een baan hebt die er toe doet. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Verder kan je voor deze vacature rekenen op:

• Samenwerken in een klein en hecht team

• Een bruto maandsalaris van max. €3732,- ( schaal 8, op fulltime basis)

• Mogelijkheid om in de uitloopschaal 9 te komen (€4208,- max)

• Een individueel keuze budget van 17,05% van je brutosalaris dat je kunt inzetten voor: vakantiegeld, eindejaaruitkering, extra verlofuren, fietsregeling, vergoeding van reiskosten en opleiding

• 180 vakantie-uren ( op basis van 36 uur/week),

• Een goede pensioenregeling ( ABP)

• Aanstelling vooralsnog voor een periode van één jaar; met mogelijkheid tot verlenging/ vast dienstverband.

Maak jij het mogelijk? Zet je talent in en ontwikkel jezelf verder bij ADB Zeeland. Solliciteer op deze functie van preventiemedewerker ADB Zeeland voor 5 april 2022. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen met sollicitatiebrief en CV ter attentie van Gerrie de Reiger, secretariaat@czwbureau.nl. Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel of mail met Stefano Frans via 06-40121067 of per mail s.frans@adbzeeland.nl Voor vragen over de procedure bel of mail je naar Gerrie de Reiger (06-19302446 of g.dereiger@swvo.nl).