Netwerkbijeenkomst ‘Hoe divers zijn we?’

Netwerkbijeenkomst

Na 2 succesvolle edities in 2016 en 2017 organiseert het mobiliteitsnetwerk 'Werken voor Zeeland' ook dit jaar de Zeeuwse Meester in je Werk-week. 'Werken voor Zeeland' is een initiatief van 35 Zeeuwse overheidsorganisaties om medewerkers de kans te geven talenten te ontwikkelen en te zorgen dat zij duurzaam inzetbaar blijven. Samen zorgen zij voor een aantrekkelijker en toegankelijk carrièreperspectief in Zeeland. 

In deze week organiseert ‘Diversiteit loont!’ in samenwerking met de provincie Zeeland en de Nationale politie op donderdag 15 november een interessante bijeenkomst voor HR'ers en leidinggevenden. Tijdens deze bijeenkomst wordt er een lezing verzorgd door Dr. Saniye Çelik. Çelik is gespecialiseerd in HRM en bestuurs- en organisatievraagstukken. Vanuit het ministerie coördineerde zij het diversiteitsbeleid voor de publieke sector. De politie geeft als aanvulling op het verhaal van Çelik voorbeelden uit het werkveld.

Onder het mom van ‘Hoe staat het ervoor in de Provincie Zeeland op het gebied van diversiteit?’ worden de opvallendste cijfers over diversiteit in Zeeland in een notendop aangestipt. Vervolgens volgen er pitches door Zeelandia en UCR, waarna zij ieder hun Charter Diversiteit ondertekenen.

De bijeenkomst start om 13.00 uur en wordt afgesloten met een borrel om 15.30 uur.
Datum: Donderdag 15 november 2018
Locatie: Provincie Zeeland, Provinciehuis, Abdij 6, 4331 BK Middelburg
Tijd: 13:00 uur tot 15:30 uur
Kosten: Gratis

Aanmelden kan tot 9 november via info@adbzeeland.nl. Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!