Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil

Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil

Meld je nu aan voor Coming Out dag 2021!

coming out dag 2021

Je kunt je nu aanmelden voor het event op Coming Out dag 2021! Samen met LHBT Netwerk Zeeland heeft ADB Zeeland een mooi programma opgesteld om Coming Out dag in Zeeland te vieren. Zorg dat je er bij bent!

Een inspirerend middagprogramma met informatievoorziening en speciale gast Ellie Lust staan voor je klaar. De dag wordt compleet gemaakt met een feestelijk avondprogramma met divers entertainment waaronder dragqueens en theatergroep BOYS WON'T BE BOYS. Een hoogtepunt is ook de uitreiking van de Zeeuwse Parel 2021.

Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via dit aanmeldformulier.
Bekijk de uitnodiging hier.

11 oktober is het Internationale Coming Out dag. Op deze dag staat de wereld stil bij de acceptatie van seksuele- en genderdiversiteit: je mag zijn wie je bent en je mag houden van wie je wilt.

Podium ’t Beest volgt de richtlijnen van overheid en RIVM rondom het Corona-virus. Daardoor zijn we verplicht om alle bezoekers van het event te vragen naar een coronatoegangsbewijs. De 1,5 meter regel komt wel te vervallen. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatie-, herstel- of negatieve test-bewijs van Covid, wat je kan laten zien in de CoronaCheck-app of als uitgeprinte versie in combinatie met je ID-bewijs, rijbewijs of paspoort. Meer informatie lees je hier