Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil

Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil

GEANNULEERD: 30 jaar Anti Discriminatie Bureau Zeeland

uitnodiging

Update 15-11-2021: Door de nieuwe coronamaatregelen die op 13 november 2021 zijn ingegaan, hebben wij helaas moeten besluiten de viering van ons 30 jarig bestaan uit te stellen. U wordt op de hoogte gehouden van de nieuwe datum in het voorjaar van 2022. 
 

-----------------------------------------------------------------------------------


Op 21 november 1991 is het meldpunt Anti Discriminatie Bureau Zeeland opgericht. Op woensdagavond 24 november 2021 vieren wij ons 30 jarig jubileum in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg. Gemeenten, bestuurders, vrijwilligers, samenwerkingspartners, oud collega's en alle andere betrokkenen zijn van harte welkom om ons evenement bij te wonen. Een divers programma met theater en muziek van onder andere Jeugd Theaterschool Zeeland en de Zeeuwse Muziekschool staat voor u klaar. Samen met u staan wij stil bij de hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar ADB Zeeland en geven we een blik op de toekomst. Franca Pisanu, eerste beleidsmedewerker van ADB Zeeland in 1991, leidt de avond.

De avond start om 17.30 uur met een buffet en eindigt om 21.30 uur met een borrel. De toegang is gratis. 
Locatie is de Zeeuwse Concertzaal, Verwerijstraat 14, 4331 TC in Middelburg. 
Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier, klik hier
Bekijk de uitnodiging.

Let op: De Zeeuwse Concertzaal volgt de richtlijnen van overheid en RIVM rondom het Corona-virus. Daardoor zijn we verplicht om alle bezoekers van het event te vragen naar een coronatoegangsbewijs. De 1,5 meter regel komt wel te vervallen. Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatie-, herstel- of negatieve test-bewijs van Covid, wat u kunt laten zien in de CoronaCheck-app of als uitgeprinte versie in combinatie met uw ID-bewijs, rijbewijs of paspoort.